Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BAHADIR TATLIÖZ feat BULUTSUZLUK ÖZLEMİ & GÖKHAN TÜRKMEN& KUBAT & MEHMET ERDEM & Pİ & TEPKİ

Çocuk istismarı, küçük yaşta evlendirilen kız çocukları ve şiddete maruz kalan kadınları konu alan şarkının sözü ve müziği Bahadır Tatlıöz imzası taşıyor. Proje duygusal ve dramatik dokusu ile ele aldığı konulara çok etkileyici bir şekilde dikkat çekiyor. 

Klip yönetmenliği ve senaryosunda da Bahadır Tatlıöz imzası olan Kına projesinin aranjesini Bahadır Tatlıöz ve Cüneyt Yamaner birlikte üstlendi.Klibin oyuncu kadrosunda Şennur Nogaylar ve Yasemin Balık gibi sinema sektöründen başarılı ve tanıdık simaları da yer alıyor.

Proje; Bulutsuzluk Özlemi, Gökhan Türkmen, Kubat, Mehmet ErdemPi ve Tepki gibi Türkiye'de bir çok müzik tarzının en önemli temsilcilerini bir araya getirerek, sanatçıları tek şarkıda müthiş bir uyum içerisinde buluşturuyor.

 

Bahadır Tatlıöz, ''hayalimin projesi'' olarak nitelendirdiği Kına şarkısını bestelerken şarkıda ki tüm sanatçıların ses renklerini dikkate alarak başarılı bir esere imza attı. Her bölümü adeta kişiye özel bir melodik yapı ve söz yazımı ile dikkat çeken şarkının rap bölümlerinde ki sözler ise Tepki ve Pi tarafından kaleme alındı.

Kına projesinin tüm geliri kız çocuklarının korunması ve eğitimleri için harcanmak üzere Kız Çocuklarını Koruma Derneği'ne bağışlanacak.

 

 

Kına, Bemol 9 Müzik etiketi ile tüm dijital platformalarda yerini aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.