Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Banvit, 6. kez 'Türkiye'nin en beğenilen şirketleri arasında...'
Capital Dergisi tarafından GfK Türkiye araştırma şirketi iş birliğiyle bu yıl 17.sidüzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2017” araştırmasında "Paketlenmiş Et Ürünleri" sektöründe Türkiye'nin en beğenilen şirketi seçilen Banvit, 10 Mayıs’ta düzenlenen törende ödülünü aldı...

Ödül törenine katılan Banvit A.Ş. İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Ahmet Hazım Topçuoğlu, bu ödülü üst üste kazanmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin en beğenilen şirketi ödülü Banvit’in ürünlerinin kalitesini ve marka değerini ortaya koymanın yanı sıra sektörümüzün önemini ve değerini de vurguluyor. Tavukçuluk sektörü hem ekonomiye hem de istihdama katkısıyla giderek büyüyen bir sektör ve biz Banvit olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörün gelişimine katkılarımıza devam edeceğiz. Bizi bu ödüle değer gören herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Banvit, Ağustos-Kasım 2017 tarihleri arasında online anket tekniği uygulanarak gerçekleştirilen ve 59 sektörden 500’ün üzerinde şirketi temsilen 1.400 yöneticinin katıldığı anketin sonuçlarına göre, Türkiye’nin en beğenilen şirketleri arasında yer aldı.

Anket, tüm iş dünyası temsilcilerinin görüşleri üzerinden hesaplanırken sektörlerin en beğenilen şirketleri, ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. Ankete katılan yöneticilerden kendi şirketini dışarıda tutarak hem Türkiye hem kendi sektörü için en beğendikleri şirketleri belirtmeleri istendi. Araştırma Türkiye ve sektörler için en beğenilen şirketleri belirlemenin dışında, en beğenilen şirket olmayı sağlayan performans kriterlerini de ölçerek ideal şirketlerin fark yaratan performans alanlarını da ortaya çıkardı. Bu kapsamda 22 performans kriteri sorgulandı ve hem bu kriterlerin öncelikleri hem şirketlerin hangi kriterlerle farklılaştığı gözler önüne konuldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21