Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

15-19 Mayıs tarihleri arasında İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenecek olan Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası için milli takım kafilesi çalışmalarını burada sürdürüyor. Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin yönetiminde yapılan çalışmayı Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ile Selçuk Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) Sağlık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Şahin ziyaret etti.  Başkan Şahin, burada sporculara bir moral konuşması yaptı.

Başkan Şahin, daha sonra yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonaya ciddi bir şekilde hazırlandık. Çok önemli bir şampiyonaya katılıyoruz. Dünya şampiyonası 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için önemli bir şampiyona. Ama her şey değil. Biz 2016'dan bu yana yaptığımız çalışmalarla zaten sporcularımızı kota sınırının içine getirdik. 4 sporcumuz kotanın içinde. Bunu 6'ya çıkartmak hedefimiz. İşallah sporcularımız burada başarılı olacak ve elde edecekleri moralle 2020’ye daha iyi hazırlanacaklar. Takımdaki tüm sporculara güveniyorum. Çok güzel maçlar yaparak buraya geldiler” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.