Öne Çıkanlar Hamilelik İBB Yankı Kadın Revizyon
banner13

BAŞKAN AYDIN BAKAN PAKDEMİRLİYİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ankara temasları esnasında Ak Parti il başkanı Ayhan Salman, İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi bakanlıktaki makamında ziyaret etti.

4 konu gündeme geldi

Başkan Aydın Bakan Pakdemirli’ye ilçe genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili bir sunum yaptı. Bekir Aydın, bakan Pakdemirli’yi ziyareti esnasında Pompaj sulama hattının devri, Ormanlık alanların takası, İznik Gölü’nün son durumu ve Orman İşletme Şefliğinin mevcut yerinden kaldırılması konularını gündeme getirdi. Gölün durumu gündeme geldi Başkan Aydın’ın bakan Pakdemirli’yi ziyareti esnasında ise İznik Gölü’ndeki su çekilmesi konusu da gündeme geldi. Bu konuda ise Bakan Pakdemirli göldeki çekilme ile ilgili çalışma yürüteceklerini, çekilmenin kuraklık kaynaklı mı yoksa başka etkenler olup olmadığının araştırılacağını ifade etti. Orman işletme şefliği taşınacak Belediye Başkanı Bekir Aydın Orman işletme şefliğinin taşınması konusunu da Bakan Pakdemirli’ye anlatırken, Orman işletme şefliğinin bulunan alanını da gençlik merkezi yapılmasını hedeflediğini ifade etti. Başkan Aydın, Bu ilçeye ne kadar faydamız dokunursa bizler o kadar mutlu oluyoruz. Çünkü ilçemizin her gün ufkunu açacak bir çalışma yapmaya gayret gösteriyoruz. Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye bizleri ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
ORHANGAZİAydın Bakan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.