Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BAŞKAN ÇAĞLAYAN HÜRSPOR KONGRESİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hürspor kongresinde yaptığı değerlendirmede Orhangazi Belediyespor ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yiğit düştüğü yerden kalkacak

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl bir yanda şampiyonluklar ve başarılarla dolu bir sezonu bir yandan da Orhangazi Belediyespor’un Bal lige düşmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bu sezon birinci amatör kümede Yeniköy ve Sölöz takımlarımızın şampiyonluğu. İkinci amatör kümede Gedelekgücü, Narlıcaspor ve Gençlerbirliği’nin birinci kümeye çıkması, Orhangazi Belediyespor genç takımının Bursa şampiyonluğu ve diğer yaş kategorilerindeki başarılar bu sezon bizleri sevindiren gelişmeler oldu. Ama Orhangazi Belediyespor’un Bal ligine düşmesi ise bizleri son derece üzmüştür. Daha da çok üzüldüğümüz konu ise bu kadar çaba ve emeğe karşılık böyle bir sonuç alınması dedi. Çağlayan, yiğit düştüğü yerden kalkar diyerek gelecek sezon daha büyük bir dayanışma ve birlik beraberlik ile yeniden ait olduğumuz lige yükseleceğimize inanıyorum dedi.

Amatör takımlarımıza kalıcı gelirler oluşturmaya çalışıyoruz

Çağlayan Amatör futbolun her zaman yanında olduklarını da belirterek, bizim hedefimiz tüm kulüplerimiz için kalıcı gelirler oluşturmak. Gençlerbirliği Lokalini kulübümüze tahsis ettik, yine Yeniköy Gençlerbirliği kulübümüz için de lokalin tahsisini ve düzenlemesini yapıp kulübe kalıcı gelir elde eden bir tesis ortaya çıkardık. Yine Gedelekgücü için Pınarbaşı’nda vereceğimiz işletme ile bu kulübümüze de kalıcı gelir oluşturmak istiyoruz dedi. Çağlayan Hürspor kongresini son kez burada yapıyoruz diyerek, inşallah 28 Mayısta yapacağımız ihale ile Hürriyet Sosyal Tesislerini inşa edeceğiz. Ramazan bayramının hemen ardından ORGÖÇ ve Hürspor kulübümüz için inşa edeceğimiz sosyal tesisimizin inşaatına başlayacağız. Yeni Hürriyet Sosyal Tesisleri ve Hürriyet Mahallesinde yapacağımız Halı Saha ile Hürspor’a da kalıcı gelir oluşturmayı planlıyoruz. Bizim hedefimiz tüm kulüplerimize kalıcı gelirler oluşturmak. Biz belediye olarak malzemeden ulaşıma, yemekten antrenör ücretlerine kadar bir çok konuda zaten kulüplerimizin yanındayız. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.