banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BAŞKAN ERDEM ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, öğretmenler günü nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret etti. Ali Karasu Anadolu Lisesi, Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelen Erdem, onlarla sohbet etti. Başkan Erdem ziyaretleri sırasında öğretmenlere Nilüfer’de 2019 yılının yazarı seçilen ve kendisinin de kısa bir öğretmenlik süreci olan Nezihe Meriç’in “Korsan Çıkmazı” adlı kitabını hediye etti.

“Bir ilçe belediyesi olarak Nilüfer’de eğitim hayatının sorunsuz bir şekilde sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz” diyen Başkan Erdem, Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte birçok ortak projeye imza attıklarını, okulların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkı sunduklarını hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti: “Ancak biz biliyoruz ki eğitim hayatının en önemli yapı taşını öğretmenlerimiz oluşturuyor. Çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve eğitimi için öğretmenlerimizin mutlu olması çok önemli. Onlar, ülkemizin her köşesinde, her şart ve koşulda özveri ile görevlerini sürdürüyorlar. Öğretmenlerimizin sorunlarını biliyoruz. Tüm öğretmenlerin her anlamda hak ettiği değeri gördüğü günlere bir an önce ulaşmayı diliyorum. Onlar ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın yol göstericileri. Bu kutsal görevi sabır ve sevgiyle sürdüren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” Okul ziyaretlerinde Erdem’e, Nezihe Meriç’in “Korsan Çıkmazı” kitabının kapak tasarımını yapan lise öğrencisi ve Nilüfer Belediyesi’nin stajyer personeli Sinem Macıroğulları da eşlik etti. Nilüfer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki okullarda yaklaşık 10 bin öğretmene, Nezihe Meriç’in kitaplarını armağan edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21