banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

BAŞKAN GERENLİ'DEN ESNAFA SİFTAH ZİYARETİ

Yeni normalleşme adımları çerçevesinde “Yüksek riskli bölge” olarak belirlenen Kırklareli il genelinde kafeterya, lokanta, restoran, çay bahçesi olmak üzere çok sayıda esnaf tekrar siftah yapmanın mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 4 ay sonra kapılarını müşterilerine yeniden açan esnafta kazanlar ve çay ocakları tekrar kaynamaya başlarken Başkan Gerenli esnafa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Dikkatli olun” uyarısı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Gerenli, başkan kimliğinin yanı sıra doktor kimliğiyle de uyarılarda bulundu. Başkan Gerenli Kırklareli il genelinin risk sınıflandırmasında sınırda olduğunu belirterek, esnafa müşteri kapasitesine aşmama, maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri konularında birtakım uyarılarda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21