Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

BAŞKAN IŞIK’A GELEN TEBRİK ÇİÇEKLERİ, YARDIM PAKETLERİNE DÖNÜŞTÜ

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kendisine gelen tebrik çiçeklerini açık arttırma usulü ile satarak, elde edilengeliri ihtiyaç sahiplerine erzak paketi alarak bağışladı.


BAŞKAN MUSTAFA IŞIK'TAN ANLAMLI FAALİYET

Gürsu’nun Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldızn başlatmış olduğu kampanyayı devam ettiren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kendisine gelen tebrik çiçeklerini vatandaşlar için erzak paketine dönüştürüyor.

63 çiçek açık arttırmayla hayırsever iş adamlarına, meclis üyelerine ve belediye personeline satılarak elde edilen gelirle ihtiyaç sahiplerine erzak paketi olarak ulaştırıldı.

1 ÇİÇEĞE 10 ERZAK

Şehit Başkan Cüneyt Yıldız’dan emanet olarak devraldığı Belediye Başkanlığı görevini, 31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühüyle yeniden üstlenen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden gelen tebrik çiçeklerini de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yardım paketlerine dönüştürerek onları da bu hayırlı işe dahil etmiş olduk. İş adamlarımızın gönülleri o kadar zengin ki, erzakları gönderelim ama çiçekler sizde kalsın dediler. Biz de,her 1 çiçeği 10 erzak paketine dönüştürerek, elde edilen gelirlerle aldığımız erzak paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediyesi meclis üyeleri ve belediye personelinin katılımıyla, Gürsu Belediyesi hizmet binasında düzenlenen programda çiçeklerin satışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.