banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Başkan Mesaisine Sokaklarda Başlıyor

Uzun süredir saha çalışmalarına devam eden İznik Belediyesi İletişim Merkezi ekipleri mahalle ve sokakları dolaşarak zaman zaman vatandaşların evlerine konuk oluyorlar. Ziyarette ekipler vatandaşlara sorular yönelterek dilek istek ve şikayetlerini oluşturulan formlara işleyerek işleme alıyorlar. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da her fırsatta bu ekiplere eşlik ederek vatandaşların evine ve iş yerlerine konuk oluyor.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM

Sabah saatlerinde saha çalışması için esnafları ve vatandaşları ziyarete çıkan ekip ile birlikte mesaisine sokakta başlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın vatandaşla iç içe olmanın önemine vurgu yaptı. İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndan yola çıkan ekipler sokaklarda tek tek esnaflara konuk olarak, dileklerini ve şikâyetlerini formlara işlediler. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaretlerde aciliyet gerektiren konulara yerinde çözümler üretti.

Ziyaretler hakkında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Her zaman olduğu gibi bu günde vatandaşlarımızla bir aradayız.Mesaimize sokaklarda başlıyoruz. Belediye binamızdan çıkarak ilk mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. İletişim Merkezi ekiplerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz iş yerlerinde gerek işveren ve gerekse de işçi kardeşlerimizi dinledik. Arkadaşlarımız istek ve şikayetleri formlara işlediler. Bizlerde aciliyet gerektiren konulara yerinde çözümler ürettik. Bizlerin görevi vatandaşlarımızın hayatını bir nebze de olsa kolaylaştıracak, onların sorunlarına çözüm olacak çalışmalar üretmek. Çok şükür ki bunu da İznik’te başardık. Hemşehrilerimize vaat ettiğimiz projelerin tamamını hayata geçirdik. Gün boyunca esnaflarımızla bir aradayız. Onların iş yerlerine misafir olduk. Çaylarımızı içtik, hasbihal ettik. Ben güler yüzleri, misafirperverlikleriyle bizleri karşılayan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, bol ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21