Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

Başkan Mustafa Işık : ''Cumhuriyeti Sevmek, Cumhuriyeti Korumak Hizmetlerle Olur''

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Cumhuriyet’i sevmek, Cumhuriyet’i korumak hizmetlerle olur. Cumhuriyet hepimizin, sadece bir kesimin değil, hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Gençlerimizin aydınlık yarınlarımızı oluşturmaları için, Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkma sorumluluğuyla yetişmelerini sağlamak bizlerin görevi. Bu amaçla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız’ı başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizle birlikte kutlamak istedik. Millet olarak, bayramlarımızda hissettiğimiz bu birlik olma, kenetlenme duygusunu tüm zamanlarda hissetmemiz, nice Cumhuriyet Bayramları’nı hep birlikte coşkuyla yaşamamız temennisiyle, bayramımız kutlu olsun ” dedi.

Program kapsamında, ilçe merkezinde, Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve halkın katılımıylakortej yürüyüşü düzenlendi. Türk bayrakları ve meşalelerle renklenen yürüyüşün ardından gerçekleştirilen Zakkum konseri, Gürsulular’a coşku dolu saatler yaşattı.

Başkan Işık, programda emeği geçen tertip komitesi üyelerine ve sponsorlara teşekkür plaketi sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.