Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Başkan Taban Cefakar Annelerle Kahvaltıda Buluştu
İnegöl

Belediye Başkanı Alper Taban, Anneler Günü nedeniyle şehit anneleri ve engelli annelerini Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğinde düzenlenen kahvaltıda konuk etti.

İnegöl Belediyesi, 13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bu sabah İnegöl’de bulunan şehit anneleri ve engelli annelerine yönelik kahvaltı düzenledi. İnegöl Belediyesi Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğinde düzenlenen kahvaltıda; Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İnegöl Belediyesi’nin bayan meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ile kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

ANNELER GÜNÜ BİR GÜNE SIĞDIRILAMAZ
Kahvaltının ardından konuklarına hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Sizlerle böylesine güzel bir günde, anneler günü vesilesiyle buluşalım istedik. Annelerimizin hayattaki yeri tartışılmaz. Ben de bir Belediye Başkanıyım, bir annenin evladıyım. Bugün özellikle aramızda şehitlerimizin anneleri, engelli kardeşlerimiz ve anneleri aramızdalar. Cefakar anneler burada bugün. Bizler İnegöl Belediyesi olarak takvimde işli olan özel günlerle ilgili farkındalıklar oluşturmaya çalışıyoruz. Anneler günü aslında bir güne sığdırılacak bir gün değil. Ama biz anneler gününü bir vesile kılarak sizlerle bir araya gelmek istedik” dedi.

BAŞKAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR
Programın düzenlendiği Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği hakkında da bilgi veren ve tesisi İnegöl’e kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden Başkan Taban; “Şuanda içinde bulunduğumuz mekan Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği. Henüz açılış töreni yapılmadı ama buranın kullanımı devam ediyor. Hizmet veriliyor. İnegöl’e güzel bir donatı alanı kazandırdığımızı düşünüyorum. Çocuklarımızın doğal yaşamı görüp tanıyacağı bir mekan. Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş döneminde aslında bu mekan yapıldı. Belki sadece kurdelesini kesmek bizlere nasip oldu ama ben kendisine de çok teşekkür ediyorum böyle bir tesis kazandırdığı için” ifadelerinde bulundu.

TÜM HEMŞERİLERİMİZİN HAYIR DUASINI ALMAK İSTİYORUZ
Belediye Başkanı Alper Taban, daha güzel bir İnegöl için durmadan çalışmaya devam ettiklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sonlandırdı: “İnegöl’ümüzde sizler için pek çok hizmeti yapabilmek için kıymetli İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla beraber, çalışma arkadaşlarımızla beraber günlerimizi dolu dolu geçiriyoruz. İnegöl’ümüzü daha güzel nasıl yapabiliriz bunun için uğraşıyoruz. Ama bir taraftan da insanlarımızın gönlüne dokunmaya çalışıyoruz. Sadece bina yapmak, yol yapmak, alt yapı yapmak yeterli değil. Bunlar ihtiyaç olan konular ama bizler tüm hemşerilerimizin hayır dualarını da almak istiyoruz. Yapmış olmaktan ziyade gerçekten ihtiyaç olan nedir bunu yapmak istiyoruz. Ben bu vesileyle tüm annelerimizin bu güzel gününü kutluyorum.”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan da bir insanın 40 yaşına da gelse en zor günlerinde annelerinin kanatları altında huzur bulduğunu ifade ederek; “Peygamber Efendimizin (sav) ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diye müjdelediği eli öpülesi annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ederken, bu güzel programda bizleri buluşturduğu için Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından programa katılan annelere çiçek hediye edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.