Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

BATI TRAKYA’DAN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve beraberindekileri ağırladı.

Yıldırım Belediyesi’ndeki makamında, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan ve beraberindekileri konuk eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kısa bir süre önce göreve gelen Başkan Sedat Hasan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Rabbim sizlere de hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah. Batı Trakya bizim gönül coğrafyamızın nadide bölgelerinden biri. O topraklar bilhassa bizim Osmanlı kültürünün halen yaşadığı, yaşatıldığı bölgeler. Dolayısıyla bizlerin ünsiyetini çok daha güçlü hale getirmemiz gerekiyor. Bizlerde yerel yönetimler olarak, Türkiye’deki kardeşleriniz olarak elimizden geleni her daim yapmaya hazırız. Zaman zaman çeşitli etkinliklerle biraraya gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de sosyal projelerle katkı sunmaya devam edeceğiz. Yeter ki sizler o topraklara değer katmaya, o topraklarla olan ünsiyetinizi daha güçlü tutmaya gayret edin. Bu noktada bizim üzerimize düşeni de bizler yapmaya hazırız” diye konuştu.

‘BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın Gümülcine Türk Gençler Birliği içerisinde çok ayrı bir yeri olduğunu dile getiren Gümülcine Türk Gençler Birliği Dernek Başkanı Sedat Hasan ise, “Daha önce bize gönderdiğiniz, aralarında Türk ve Dünya Edebiyatı’nın önemli eserlerinin yer aldığı bin 200 kitap ve kitaplığın bulunduğu kütüphanemizin içerisinde çok güzel bir köşeniz var. Gümülcine Türk Gençler Birliği, gençlerle var oluyor. Gençlerde, eğitimle var oluyor. Bu eğitimlere sizin de katkınız çok büyük. Özellikle gönderdiğiniz kitaplar bizlere çok faydalı oldu. İnşallah bundan sonrada kitaplarımızı güncel tutarız. Bizlere yapmış olduğunuz katkılar paha biçilmez” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.