Öne Çıkanlar Hamilelik BELEDİYESİ BAE ORHANGAZİ ihracat
banner13

Betül Mardin seminerleri başlıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi, sektörlerin oyun kurucuları ile geleceğin sektör temsilcilerini bir araya getirme geleneğini PR dünyası ile sürdürüyor. BİLGİ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencilerinin düzenlediği Betül Mardin Seminerleri’’ başlıklı etkinlik bu yıl online bir "Halkla İlişkiler Zirvesi" olarak kurgulandı. 

BİLGİ İletişim Fakültesi’nde, Betül Mardin geleneği olarak başlayan ve uzun yıllar boyunca devam eden seminer serisinin bu yılki ayağı 15 Aralık Salı günü saat  10.00 - 13.00 arasında gerçekleştirilecek. Her yıl farklı konularda farkındalık sağlamak, gündem konularına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen seminerin açılışını BİLGİ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu yapacak. Seminerde, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD), Kurumsal İletişimciler Derneği (KİD), Repman İtibar Çalışmaları Merkezi, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) gibi kurumlardan önemli temsilciler söz alacak.

Anahtar Kelimeler:
SeminerToplumBetül Mardin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.