banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BİRLİK ve BERABERLİK RUHU DEVAM EDİYOR

Zorlu geçen pandemi sürecinde her zaman kiracılarının yanında olan Kuzu Effect AVM, güncellenen kısıtlamalarda da desteğini eksik etmedi. Birlik ve beraberlik ruhunun her zaman öncelikleri olduğunu belirten Kuzu Effect AVM Yönetimi, “Bu süreç tüm sektörleri derinden etkiledi. Ancak bizler her zaman kiracılarımızın yanındayız. Kısıtlamaların ardından sağlıklı günlerde yine hep birlikte ziyaretçilerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu. 

Marka karması ve geniş restoran seçenekleri ile ziyaretçilerine keyifli alışveriş deneyimi sunan Kuzu Effect AVM, kısıtlamaların ardından açılabilir cam tavanları sayesinde doğal havalandırmada alışveriş yapma imkanıyla konuklarını karşılayacak. DN 5 sertifikasına göre; Çalışma prensibi bakımından dünyadaki tek açılır kapanır cam sistemine sahip olan Kuzu Effect, açık havada alışveriş yapma imkanı sunuyor. 

Temiz havada güvenilir alışveriş yapmak isteyenleri karşılamak için gün sayan Kuzu Effect AVM, yeni sürprizleriyle de ziyaretçilerini şaşırtmaya hazırlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21