banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Bom E-Team Yarışı Nürburgring'de Gerçekleşti

Borusan Otomotiv Motorsport tarafından ‘Sanaldan gerçeğe giden yol’ sloganı ile organize edilen 6 yarışlık şampiyonanın üçüncü ayağı 14 Ekim’de, sanal Nürburgring Pisti’nde gerçekleşti. Üç seansta yapılan eleme turlarının ardından en iyi 23 derecenin 2 saniye içinde yer alması, katılan e-sporcuların gerçek yarışları aratmayan bir mücadele içine girdiklerini gözler önüne serdi. Borusan Otomotiv Motorsport’un YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan yarış, WTCC’nin ve MotoGP’nin Türkiye’deki sesi, duayen motor sporları spikeri Yiğit Top tarafından, Takım Direktörü İbrahim Okyay ve E-Team Teknik Sorumlusu Alişan Fidan’ın yorumları ile sunuldu.

BOM Akademi’den gerçek pistte eğitim

İlk dört dereceyi elde eden e-sporcular, 23 Aralık tarihinde İstanbul Park sanal pistinde gerçekleşecek olan finalde yarışma ve BOM Akademi’den gerçek pistte Performans Sürüş Eğitimi alma hakkı kazandılar. Final yarışı katılımcıları arasından seçilecek yetenekli e-sporcular BOM E-Team sporcusu olarak 2019 sezonunda katılacakları sanal yarışlarda desteklenecekler. Ayrıca BOM Akademi eğitimlerinde yetenekli bulunan sporcular Borusan Otomotiv Motorsport tarafından motorsporları eğitimi alacak ve BOM’un gerçek yarış otomobilleri ile deneyim yaşayacaklar. Bir sonraki yarış 18 Kasım’da İtalya’nın ünlü Mugello Pisti’nde koşulacak. Katılmak isteyenler  adresinden ön kayıt yaptırabiliyor.

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları, Shell, Borusan Lojistik, Glasurit, Sofra Grup, Özüaydın, Cesan, Securitas ve Technogym’dir.

E-TEAM YARIŞ TAKVİMİ

19 Ağustos 2018 Belçika / Spa Francorchamps

23 Eylül 2018 İngiltere / Brands Hatch

14 Ekim 2018Almanya / Nürburgring

18 Kasım 2018İtalya / Mugello

2 Aralık 2018İtalya / Monza

23 Aralık 2018Türkiye / İstanbul Park (Final Yarışı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21