Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BOSNA HERSEK'TE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİDÜZENLENİYOR
Enterprise Europe Network East Marmara Network (EEN EMN) faaliyet alanı kapsamında, düzenli olarak firmalarımızı uluslararasılaştırma etkinlikleri düzenlenmektedir.

19 – 22 Haziran 2018 tarihlerinde ise EEN EMN ortaklarından Doğu Marmara ABİGEM, Bosna Hersek’e heyet ziyareti düzenleniyor.  Her sektörden firmaların katılımına açık olan bu heyet ziyaretinde katılımcılar için özel olarak, faaliyet alanlarına uygun firmalarla ikili iş görüşmeleri organize edilecek.

Heyet programında Bosna Hersek Dış Ticaret Odası, Tuzla Ticaret Odası, T.C. Bosna Hersek Büyükelçiliği ziyaret edilecek, iki ülke arasındaki ticari faaliyetlerin ve işbirliğinin geliştirilmesi ve karşılıklı yatırımların teşvik edilmesi amacıyla temaslarda bulunulacak.

Heyet ziyareti kapsamında ayrıca enerji-yenilenebilir enerji sektör fuarı ENERGA ziyaret edilecek ve fuar alanında da firmalar arası ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek.

Etkinliğin son gününde ise, Osmanlı dönemine ait tarihi ve kültürel mirasın bulunduğu Mostar Bölgesi ziyaret edilecek.

Etkinliğe katılım sağlamak isteyen firmaların Doğu Marmara ABİGEM ile iletişime geçerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 6 Haziran 2018 olan etkinliğin firma sayısı yeterli çoğunluğa ulaştığı takdirde katılımcı firmaların KOSGEB’in İş Gezisi Desteğinden yararlanabilmesi için başvuruda bulunulabilecek ve maliyetin %50’si KOSGEB tarafından katılımcılara geri ödenecektir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21