Öne Çıkanlar Tofaş Btü Gençler Yankı BUSİAD

Böyle Hırsızlık Görülmedi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yazlık bir eve giren kişi yada kişiler yatak ve yorgana kadar her şeyi çalarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre olay, Altınoluk Mahallesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Ev sahibi Ali Can P. ve eşinin evden dışarı çıkmasını fırsat bilen kişi yada kişiler, balkon camını kırarak girdikleri evden 2 bin lira nakit paranın dışında evde bulunan perde, yatak, yorgan, masa örtüleri, gözlük, süs eşyaları, gümüş çay tabağı gibi eşyaları alarak kayıplara karıştı.

Maddi zararlarının 6 bin TL’yi bulduğunu ifade eden ev sahibi Ali Can P., “Eşimle uykularımız kaçtı. Huzursuz olduk. Nezih bir yerde ev alalım dedik ama şimdi çok korkuyoruz. Çocuklarımız yanımıza gelecek. Yaklaşık 6 bin liralık maddi zararımız var” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.