banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BTSO İftar Sofralarında 'Ramazan' Heyecanı Başlıyor

‘Ramazan’da Birlikte Olalım’ temasıyla son 5 yılda 300 binden fazla Bursalı’yı ‘İftar Sofraları’nda buluşturan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl da şehrin iki ayrı noktasında kuracağı iftar sofralarında vatandaşları ağırlayacak.



“Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyasıyla yaklaşık 300 bini aşkın Bursalı’yı iftar sofralarında buluşturan BTSO, bu yıl da yaklaşık 60 bin kişiyi Yıldırım ve Osmangazi’de ağırlayacak. Hayırsever işadamları ve kurumların sponsorluğunda 5 yıldır hazırlanan iftar sofraları, bu yıl Ramazan Ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Meydanı’nda kurulacak. BTSO ev sahipliğinde düzenlenen 'İftar Sofraları', Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşma için de fırsat sunacak.


 


“RAMAZAN AYI HEPİMİZE BEREKET GETİRSİN”


BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik anlayışının canlı tutulduğu, yardımlaşmanın ve oruç ibadeti ile nefsi terbiye etmenin gerçekleştiği önemli bir ay olduğunu söyledi. Kuran-ı Kerim’in ayetlerinin inmeye başladığı Ramazan ayının güzelliklere, berekete ve yüce Allah’ın rızasına ulaşabilmede çok önemli fırsatları barındırdığını ifade eden Başkan Burkay, “Bursa iş dünyası adına, paylaşımın, beraberliğin, sevginin ön plana çıktığı bu mübarek ayın tüm İslam alemine bereket ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.



“300 BİN KİŞİYİ İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”


Başkan Burkay, BTSO olarak kentin sanayi ve ticari hayatına liderlik etmenin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da öncü rol üstlendiklerini kaydetti. BTSO öncülüğünde 5 yıldır ‘Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen ‘İftar Sofraları’nın kentin en önemli buluşmalarından birisi haline geldiğini söyleyen İbrahim Burkay, “300 bine yakın hemşerimizi ‘İftar Sofraları’nda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl da 6.’sını düzenlediğimiz organizasyonumuz dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en önemli adreslerinden birisi olacak. Herkesin Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyor, bu mübarek ayın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21