Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

​Bursaspor Başkan Adayı Bozdemir 'Genç, Dinamik ve Güçlü Bir Ekibiz'
Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir 14 Mayıs akşamı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda gerçekleşen Divan Kurulu'nda bir açıklama yaptı. Bozdemir yönetim kurulundaki tüm adayların sektörlerinde en iyilerinden oluştuğunu ifade ederek; “Biz genç, dinamik ve güçlü bir ekibiz. Kazanırsak iyi işler yapacağız; kaybedersek de Bursaspor’a desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Adayı Ahmet Bozdemir; “Başkan kim olursa olsun yanındayız. Burada bu konuşmayı yapmak onur verici.” diye konuştu. Ahmet Bozdemir; "Yoğun bir süreç geçirdik. Taşın altına elimizi nasıl koyarız diye yola başladık. Sabaha kadar toplantı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Bozdemir daha sonra yönetim kurulundaki isimleri teker teker tanıttı. Divan Kurulu’nda yaptığı açıklamada Bozdemir; Bursaspor’un en zor günlerinde adaylığını koyduğunun altını çizerek “Tatmin edici birçok projemiz var. İçiniz rahat olsun. Herkesin sözünü de dinleyeceğiz.” dedi.

"Birçok derneğin ziyaretine gittik. Bizleri karşıladıklarında ne kadar büyük bir camianın parçası olduğunu anladık. Altyapıya bağışı hiç düşünmeden yaptık. Konu Bursaspor'un menfaati olunca düşünmeyiz.” diyen Bozdemir; Biz bu borçtan korkmuyoruz. Gereken neyse yapacağız. Ben de gereken desteği vereceğim. Pablo Martin Batalla'nın kalması yönünde çalışmalarımız var. Yönetimimizde yer alan Erkan Kamat abimiz de yardımcı olacak. Ayrıca Özlüce Tesisleri'ni İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirmek istiyoruz. Kimse vefa borcunu ödeyemedi. Biz de bu çalışmayı yaptık." dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.