banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

CC Media’nın yeni Genel Müdürü Yağmur Yüksel oldu

Türkiye ve MENA bölgesinde faaliyet gösteren, özellikle influencer marketing ve video içerik alanında ayrıca oyun ve eSpor sektöründe uzmanlaşan yeni nesil reklam ve içerik ajansı CC Media’nın yeni Genel Müdürü Yağmur Yüksel oldu.

Yağmur Yüksel profesyonel kariyerine Medyapım’da başladı ve daha sonra Kanal D, Onedio şirketlerinde prodüktör olarak kariyerini sürdürdü. Doğan TV Holding bünyesindeki Net D markasında üst düzey yönetici olarak çalışan Yağmur Yüksel CC Media Genel Müdürü olarak atandı.

Türkiye’de hızlı bir şekilde büyüyen Influencer marketing alanında MENA ve Uzakdoğu ülkelerinde global firmalar için çok başarılı projelere imza atan CC Media Genel Müdürü olarak görev yapacağı için mutlu olduğunu belirten Yağmur Yüksel, “Global şirketlerin özellikle Türkiye’de yatırım yapmasını sağlamak gibi önemli misyonumuz var. Ülkemizin ekonomisine yaptığımız katkıdan dolayı mutluyuz. Bir sonraki hedefimiz ise müşterilerimiz adına sadece influencer marketing ile sınırlı kalmadan fark yaratan ve fayda sağlayan yaratıcı projeleri hayata geçirmek’’ diye konuştu. ‘’Türkiye’de özellikle oyun ve eSpor sektörünün gelişmesine katkı sağlayacak yatırımlar yapacağız’’ diye ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21