Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

Ceyda Düvenci'ye hayranından sürpriz hediye
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, kızı Melisa’dan ilham alarak yazdığı ilk kitabı ‘Balköpüğü: Tatlı Bir Sürpriz’in imza gününde Trump AVM’de çocuklarla buluştu.

Sevilen oyuncu, ‘Serebral Palsi’ hastası kızı Melisa’nın hastalık ve tedavi sürecinden esinlenerek yazdığı kitabı D&R Trump Kids’de miniklerle birlikte okudu. Kızı Melisa ve kızı gibi olan çocuklara nasıl davranılması, onlara nasıl yardımcı olunması gerektiğini küçük masallarla anlatan Ceyda Düvenci, miniklerle keyifli saatler geçirip onlarla yakından ilgilendi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan güzel oyuncu, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirip kitaplarını imzaladı.

Bir hayranı tarafından kendisine armağan edilen özel tabloyu görünce çok şaşıran Ceyda Düvenci, fotoğraf çektirip kendisine teşekkür etti. Hayata karışmak için desteğe ihtiyaç duyan çocukların hikayesine yer verilen ‘Balköpüğü’ karakterinin başından geçenleri seri olarak yazmaya devam edeceğinin müjdesini okuyucularıyla paylaştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.