Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

ÇİLEK TADINDA FESTİVAL BAŞLIYOR..

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediye Başkanlığı, Mahmudiye Muhtarlığı ve Orhangazi Ziraat Odası’nın katkıları ile düzenlenen Çilek Festivali’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcılar Mektebi konseri, çocuk oyunları, folklor gösterileri ve en iyi çilek yarışması yer alacak.

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Ziraat Odası ve Mahmudiye Muhtarlığı tarafından düzenlenen 7. Mahmudiye Çilek Festivali 9 Haziran Pazar günü Mahmudiye Mesire alanında yapılacak. Festival etkinliklerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcılar Mektebi konseri, çocuk oyunları, folklor gösterileri ve en iyi çilek yarışması yer alacak.

Festivalle İlgili açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “Orhangazi için artık bir marka değeri olmaya başlayan çileği duyurmak ve ülke geneline yaymak için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz” dedi. Başkan Aydın “ Mahmudiye Çileğini Orhangazi’nin markası olarak yurt içi ve yurt dışında da tanıtmak istiyoruz. Böylece hem üreticimiz kazanacak hem de Orhangazi’mizin zeytinin yanı sıra bir marka ürünü daha olacaktır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.