banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

COŞKUNÖZ HOLDİNG’DEN TERSİNE MENTORLUK PROJESİ

Türkiye’de yarım asrı aşan tecrübesiyle otomotivden savunma-havacılığa kadar pek çok alanda ilklere imza atan Coşkunöz Holding, yeni nesil çalışanlarla yöneticiler arasındaki bilgi paylaşımını ve sinerjiyi hedefleyen Tersine Mentorluk programı ‘Bir Nevi’yi hayata geçirdi

Türkiye’nin sanayisine değer katan projelerin sahibi Coşkunöz Holding, nesiller arasındaki değişimi ve dönüşümü ‘Tersine Mentorluk’ programıyla bütünleştiriyor. Coşkunöz Holding’in yeni kuşak çalışanlarla yöneticileri aynı potada buluşturan ‘Bir Nevi’ Projesi’nde katılımcılar rollerini, deneyimlerini ve kariyer hedeflerini doğrudan paylaşıyor. Bilinen mentorlük programlarının aksine, ‘Bir Nevi’ Projesi’nin katılımcı mentileri Genel Koordinatör, Genel Müdürler, Genel Müdür Yardımcıları ve Direktörlerden; mentorları ise 2015 - 2018 yılları arasında Coşkunöz ailesine katılan, 1989 ve sonrası doğan beyaz yaka çalışanlardan oluşuyor. Deneyimlerin eş zamanlı paylaşıldığı proje bu anlamda etkileşimi güçlü, iki yönlü bir süreç izliyor.

     Çalışanların ‘Bir Nevi’ değişim ve yenilikle gelişmesi hedefleniyor

11 Nisan Perşembe günü Sanat Mahal Podyumpark’ta lansmanı gerçekleştirilen projeye tüm Coşkunöz Holding çalışanları katıldı. Lansmanın moderatörlüğünü ise Coşkunöz Holding İK Direktörü Göktuğ Tetik üstlendi. Düzenlenen etkinlikte Coşkunöz Holding İşe Alma ve Yerleştirme Kısım Müdürü Gülfer Aydoğan ‘Bir Nevi’nin tüm detaylarını ve başvuru süreçlerini aktardı. Etkinlik kapsamında “Nesiller Arasında” temasıyla düzenlenen panelde ise Doğuş Oto Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Uygun ve MAN İnsan Kaynakları Müdürü Övgehan İnce de konuşmacılar arasındaydı.  

Düzenlenen lansmanda günümüzün iş dünyasında değişimin, gelişimin ve iletişimin gücüne değinen Coşkunöz Holding CEO’su A.Erdem AcayŞirketler son yıllarda ekonomik, toplumsal ve teknolojik bir değişim sürecinden geçiyor. Bu hızlı dönüşüm ve yenilenme içerisinde çağı yakalamanın, hatta önüne geçmenin önemi git gide artıyor. Bu bağlamda Coşkunöz Holding’te de ‘Bir Nevi’ harika şeyler gerçekleşiyor. Lansman ile birlikte başlayan süreçte yeniliklerin iştahlı takipçileri gençler ile deneyimleriyle fark yaratan liderler birbirlerine danışmanlık yapıyor. Yeni nesil çalışanlarımız ile yöneticilerimizi bir araya getiren bu proje ile kurum içi sinerjimizi daha da artırmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Coşkunöz Holding ile ilgili detaylı bilgiye http://www.coskunozholding.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Coşkunöz Holding Hakkında:

Temelleri 1950 yılında atılan ve otomotiv yan sanayisinin katma değer üreten önemli kuruluşları arasında yer alan Coşkunöz Holding’in aynı zamanda savunma, havacılık, enerji, çevre teknolojileri ve bilişim alanlarında yurt içinde ve yurt dışında yatırımları mevcuttur. 60 yılı aşkın sanayi tecrübesini faaliyet gösterdiği alanlarda tüm paydaşları için değere dönüştüren Coşkunöz Holding; Magnetto ve PJSC MMK şirketleri ile iş ortağıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21