Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

Cumhuriyet Bayramı’nda 3 Aileye Ankara Seyahati

Dünya standartlarındaki kalitesi ve sürekli geliştirdiği ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi “banyo ve yıkanma alanlarında inovatif markası” Artemis, Cumhuriyet Bayramı’na özel Ankara seyahati hediye etti.

Bursa, İstanbul ve Kırşehir’den 3 talihli ailenin 29 Ekim’de katıldığı “Cumhuriyet Gezisi”Ankara Ulus meydanında bulunan I. Türkiye Büyük Millet Meclisi ve TBMM ziyaretiyle başladı. Sonrasında aslanlı yoldan yürüyerek Anıtkabir’e geçildi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesi ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. Anıtkabir ziyaretinin ardından Atatürk Orman Çiftliği’ne gidilerek Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin örneği olarak yaşatılan Atatürk Evi ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerin ardından aileler çocuklarıyla birlikte Ankara Kalesi ve Tarihi Hamamönü Çarşısı’na gidilerek 29 Ekim’de hem Ankara’nın önemli mekanlarını içeren bir tur yapıldı hem de Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Artemis Genel Müdür Ahmet Kaan Koçulu, “29 Ekim 1923'te Atatürk ve silah arkadaşları tarafından ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin 95 yılında anlamlı bir bayram hediyesi hazırlamak istedik. Çocuklarımıza aileleri eşliğinde hazırladığımız Ankara Seyahati programıyla, bu özel günde Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anmayı arzuladık. Cumhuriyet Bayramı’nda Bursa, İstanbul ve Kırşehir’den 3 ailemizin çocuklarıyla birlikte Ankara’da güzel bir gün geçirmesi bizi de çok mutlu etti’ dedi.

Türk mühendis ve tasarımcılarla gelen fark

Tasarım, AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten Artemis, son teknoloji malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde fark yaratıyor.Her zaman Türk mühendis ve tasarımcılarla çalışan Artemis, ürün satışı sonrasını da etkin şekilde takip eden ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan kendine ait bir teknik servis hizmet ağına sahip. Ürünlerini kendi hizmet ekibiyle monte eden Artemis, arızaların giderilmesinde, onarım ve bakım süreçlerinde de yine sadece kendi ekibiyle çalışıyor.

Artemis hakkında:

Üretim ve hizmet faaliyetlerini, 1997’den bu yana Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 10 bin metrekarelik fabrikasında sürdüren Artemis, tüm Türkiye’ye ve 18 ülkeye yayılmış teknik servis ağı sayesinde, yüksek müşteri memnuniyeti performansına sahip. Sektörde banyo yıkanma alanlarında öncü konumda olan şirket, tüm ürün gamını tek çatı altında üretiyor. Yerli sermayeyle kurulan ve AR-GE & ÜR-GE süreçlerini ve ürün tasarımlarını Türk sektör profesyonelleriyle yürüten Artemis, ürünlerini Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Ön Asya’da 33 ülkeye ihraç ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.