Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Dekorasyonda stilinizi yansıtacak koltuk takımları

Yaşam alanlarındaki birçok detay aslında herkesin kendi tarzını yansıttığı renkli bir dünyadır. Dekorasyonda renklerin birbirleriyle uyumu oldukça önemlidir. Uzun vakitlerin geçirildiği yaşam alanlarında kusursuz bir dekorasyon elde etmek için kendi tarzınızı yansıtan renkleri tercih ederken 60-30-10 kuralını uygulayabilirsiniz. Birbiri ile uyumlu iki ton ve bir zıt ton seçerek baskın olmasını istediğiniz rengi yüzde 60, ikinci renk yüzde 30 ve zıt rengi yüzde 10 kullanarak kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz. Yaşam alanınızda stilinizi yansıtabileceğiniz ortamdaki en dikkat çekici ve olmazsa olamaz ürünlerden biride koltuk takımlarıdır. Konforlu bir koltuk seçimi rahat hissetmeniz yanı sıra ev içinde daha mutlu zaman geçirmenize de ortam sağlamaktadır. Tarzınıza en uygun koltuk seçimini yaparak evinizde geçirdiğiniz zamanı daha değerli kılabilirsiniz.

Ev güzelleştirme merkezi Tekzen koltuk seçimiyle ilgili püf noktalara dikkat çekiyor;

  • Yaşam alanınızda yansıtmak istediğiniz dekorasyon tarzınıza öncelikle karar vermeniz önemlidir. Seçimlerinizi oluştururken kusursuz bir dekorasyon elde etmek için kendi tarzınızı yansıtan renkleri tercih ederken 60-30-10 kuralını uygulayabilirsiniz. Birbiri ile uyumlu iki ton ve bir zıt ton seçerek baskın olmasını istediğiniz rengi yüzde 60, ikinci renk yüzde 30 ve zıt rengi yüzde 10 kullanarak kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz.
  • Odanızın büyüklüğüne göre ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçimler yapmalısınız. Odanın büyüklüğü ve şekline göre köşe koltuk, 2’li veya 3’lü kanepeler veya birbirinden ayrılan parçaları tercih edebilirsiniz.
  • Yatılı misafir ağırlamayı seviyorsanız ve bunun için ekstra bir yatak alanınız yoksa açılır-kapanır kanepeler de tercih edilebilir.
  • Koltuk takımlarının iskelet yapısının hangi materyallerden üretildiği de yüksek performans elde edebilmek açısından önemlidir. İskeletiyle beraber kumaş türünün de dayanıklı olması uzun ömürlü bir kullanımı beraberinde getirecektir.
  • Kumaş seçimi yine malzeme seçiminde olduğu gibi kullanım açısından oldukça önemlidir. Özellikle keten, fiber gibi kumaşlar, rahatlıkla tercih edebileceğiniz en kullanışlı koltuk kumaşı türleri arasında yer alıyor. Eğer bebeğiniz varsa ya da evcil hayvanınız bulunuyorsa tercihinizi kolay temizlenebilen, silinebilen kumaşlardan yana kullanabilirsiniz. Evinizde evcil hayvanınız varsa deri ve kadife kumaşlar seçilmemelidir.
  • Koltuk takımı seçiminde bir diğer önemli unsur ise renk uyumu. Odanın büyüklüğü, duvar rengi ve perde rengi de koltuk takımıyla uyum içine olmalı. Kendi tarzınızı yansıtacak koltuk takımları, sizlere daha keyifli bir kullanım sunacaktır.

Oturma gruplarından tekli berjer takımlarına, köşe koltuk takımlarından sallanan tv koltuklarına kadar konforun stille buluştuğu kullanışlı, kaliteli, şık ve modern koltuk takımlarına www.tekzen.com.tr’den ulaşabilir önerilerimizi daha detaylı incelemek için https://buislerboyleyapilir.tekzen.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi için: İletişim Ofisi / Derya Dursun 0212 324 80 17[email protected]

Editör Notu: Perakende sektöründe 25 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 57 ilde 128 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +228 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir. www.tekzen.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.