Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

DenizBank'tan fastPay ile elektrik faturası ödemelerinde yüzde 5 indirim avantajı
DenizBank, Türkiye’nin ilk online cüzdanı olarak hayata geçirdiği fastPay ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere, Limak Enerji Uludağ Elektrik işbirliğinde yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Banka, bu kapsamda, elektrik faturalarının fastPay ile ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. 

DenizBank, Limak Enerji Uludağ Elektrik ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, yenilikçi ödeme uygulaması fastPay ile fatura ödemelerinde indirim imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, mevcut fatura tutarının fastPay aracılığıyla ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim kazanılırken; söz konusu indirim tutarı kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor. Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova şehirlerinde ve sadece faturalarda geçerli olacak kampanyada, halihazırda bulunan fastPay hesabından ödeme yapılabildiği gibi, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay’e bağlayabiliyor; halihazırda fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içerisinde uygulamayı indirerek mobil cüzdanın tüm avantajlarından faydalanabiliyor.

“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor”

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan DenizBank Dijital Ödeme Sistemleri Satış Grup Müdürü Lütfi Akbulut 2012 yılında fastPay ile ilk defa bir bankanın kendi müşterisi olmayan kullanıcılara para gönderme imkanı sağladığını ve geçen zaman içerisinde bu uygulama ile sundukları avantajları çeşitli işbirlikleri ile zenginleştirdiklerini belirterek,Limak Enerji Uludağ Elektrik ile ortak kampanyaya imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Akbulut şöyle devam etti; “DenizBank, inovasyona dayalı ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bakış açısıyla dijital dünyada ilklere imza atan bir banka. Bu anlamda fastPay, dijitalleşmeyi sadece kendi müşterilerimize değil, tüm diğer banka müşterilerine yaygınlaştırmamıza olanak sağlayan bir uygulama olarak bizim için çok önemli. Yaptığımız anlaşma ile Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova’da yaşayan vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5’lik indirim fırsatından yararlanabilecekler. fastPay ile kullanıcılarımıza sağladığımız avantajların yanı sıra uluslararası alanda kazandığımız itibarlı ödüller de bize gurur veriyor. Bu başarıları sürdürmek adına çıktığımız yolda hız kesmeden yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

İmza töreninde fastPay uygulamasıyla ilgili bilgi paylaşımında bulunan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise; "Enerji sektöründeki yatırımlarımızı ve projelerimizi yeni teknolojileri takip ederek, online ve mobil işlemlerde geliştiriyoruz.Yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiğimiz müşteri memnuniyeti uygulamalarına fastPay ile bir yenisini daha eklemekten mutluyuz. Müşterilerimize; bu uygulamayla ödeme yaptıklarında hem zamandan kazanma hem de indirimden yararlanma imkanı sunuyoruz. Müşteri işlem merkezine gelmeden, herhangi bir indirim sözleşmesi imzalamadan, kolaylıkla indirimden yararlanabiliyorlar. Yapmaları gereken sadece elektrik faturasını fastPay üzerinden ödemek. Hem konut hem de ticarethane müşterilerimizi içine alan geniş bir kitleye, elektrik faturalarında tasarruf etme imkanı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay

Dünyanın ilk Handsfree (Bluetooth) ödemesi olarak öne çıkan fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. fastPay kullanıcıları, tüm bankalara ait kredi kartlarının da eklenebildiği bu mobil uygulama ile üye işyerlerinde cep telefonu ile ödeme yapabiliyor.

Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store, Google play ve Windows Phone Store’dan indirilebiliyor.

DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 751 şubesi ile 14 binin üzerinde çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

Sberbank Hakkında

1841 yılında kurulan, Rusya’nın en büyük bankası Sberbank, ülkedeki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmaktadır. Sberbank’ın ana pay sahibi, Banka’nın sermayesinin %50’si + 1 adet paya sahip olan Rusya Merkez Bankası’dır. Banka’nın diğer payları, çok çeşitli yerli ve uluslararası yatırımcılara aittir. Sberbank, hizmetlerini Rusya’nın en büyük bankacılık dağıtım kanalı olan yaklaşık 14,3 bin adetlik şube ağı ile sunmaktadır. Sberbank, sahip olduğu yaklaşık 76,3 bin adetlik ATM ve self-servis terminalinden oluşan ATM ağının yanında sırasıyla 26,4 milyon kullanıcılı Sberbank Online internet bankacılığı uygulamaları ve 29,4 milyon kullanıcıya sahip olan Mobil Bank hizmetlerini içeren uzaktan erişimli kanallar yoluyla da bankacılık hizmetine katkı sağlamaktadır. Sberbank uluslararası faaliyetlerini Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesi’nde (Kazakistan, Ukrayna, Beyaz Rusya), DenizBank ile Türkiye’de, Sberbank Europe aracılığıyla İsviçre, Avusturya ve Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde ve aynı zamanda Almanya ve Çin’deki temsilcilikleri ile Hindistan’daki bir şubesiyle yürütmektedir.

Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.