banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

​DİVAN RESTORANLARI SEVGİLİLERE ÖZEL LEZZETLER HAZIRLADI

Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Beyoğlu ve Divan Brasserie Kalamış, Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo tarafından özel olarak hazırlanan menüleriyle çiftleri unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimine davet ediyor.

Konuyla ilgili basın bülteni ve görsel ekte bilginize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

DİVAN RESTORANLARI

SEVGİLİLERE ÖZEL LEZZETLER HAZIRLADI

Lezzetin vazgeçilmez adresi olan ve ayrıcalıklı hizmetiyle misafirlerini özel hissettiren Divan Restoranları, 14 Şubat’ta çiftlere benzersiz bir gece yaşatacak. Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Beyoğlu ve Divan Brasserie Kalamış, Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo tarafından özel olarak hazırlanan menüleriyle çiftleri unutulmaz bir Sevgililer Günü deneyimine davet ediyor.

Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Beyoğlu ve Divan Brasserie Kalamış, özel atmosferi ve Divan Grubu Executive Şefi Giancarlo Gottardo’nun imzasını taşıyan menüsüyle Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen çiftleri bekliyor. Gurme tatlardan oluşan menü kişi başı 280 TL’den sunulurken Divan Brasserie Beyoğlu’nda canlı jazz performansı, Divan Brasserie Kalamış’ta ise DJ performansı çiftlere keyifli bir 14 Şubat akşamı vadediyor.

Yaban kekikli cacık, balık yumurtası ve kuru nane tozu eşliğinde sunulan amuse-bouche ile çiftleri karşılayan Divan restoranları, başlangıçta buffalo ricotta, stracciatella ve burrata eşliğinde Anadolu topraklarından pembe domates ve beyaz balsamik sirke eşliğinde antep fıstıklı pesto ile gurme bir yolculuğa davet ediyor.


Menüde ara sıcak olarak sunulan Ev Yapımı Buffalo Ricotta Ravioli, Siyah Trüf Mantarlı Ördek Yahni ve manchego peyniri eşliğinde servis edilirken ana yemek iki ayrı seçenekten oluşuyor. Güveçte karamelize edilmiş arpacık soğanı, kuşkonmaz, bebek havuç, Chardonnay bisque sos eşliğinde tütsülenmiş siyah deniz tuzunda fırınlanmış mercan balığı ve tatlı patates püresi, yer elması ve portakallı pırasa Cabernet Sauvignon sos eşliğinde ağır ateşte pişmiş kuzu sırtı seçmeli olarak servis ediliyor. Romantik buluşmayı tatlı ile sonlandırmak isteyenler için ise hindistan cevizi kreması eşliğinde fındıklı pralin, karamelli smoothie ve altın yaprakları eşliğinde kiraz kompostolu dondurma, Divan şefleri tarafından özenle hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21