Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

DOĞA HSE GROUP’UN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİNDEN OLAN DOĞA ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ A.Ş. GÜÇ BİRLİĞİNE GİTTİ

60’dan fazla ülkede hizmet sunan ve iş güvenliği mevzuatında etkin rol oynayan British Safety Council’ün 2015’den beri Türkiye’deki tek partneri olan grubun çatısı altındaki dört şirketten biri olan Doğa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi yeni bir güç birliğine gitti.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Sertaç Güven’in yürüttüğü şirketin yeni yönetim kurulu iş dünyasının şu deneyimli isimlerinden oluştu: Buket Eminoğlu, Tuğrul Fadıllıoğlu, Bahadır Kayan ve Taner Kerman. Doğa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi güçlü yönetim kadrosu ile 2020 yılında tüm Türkiye’ye hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kapsamlı, esnek ve entegre hizmet modelleri ile küçük ölçekli şirketlerden uluslararası şirketlere kadar, her sektöre ve her kademeye hizmet sunduklarını

ifade eden Doğa Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç

Güven, “Sağlık ve güvenlik sektöründe fark yaratmaya devam ediyoruz. Doğa

OSGB iş sağlığı ve güvenliği alanında uluslararası bakış açısı ve yetkin kadrosu

ile hizmetlerini artık tüm Türkiye’ye sunacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.