Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Dostum Yamaç Paraşütü Sporcularından Milli Başarı
MİLLİ BAŞARIYA DOSTUM’DAN ÖNEMLİ KATKI
Kazakistan'ın Taldykorgan şehrinde gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası organizasyonda Dostum sporcuları Kerem Dinçer ve İbrahim Dinçer’in yer aldığı Türkiye Yamaç Paraşütü Milli takımı, 14 ülkenin 23 takımından toplam 88 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda 4’üncü sırayı elde etti. Milli paraşütçü Kerem Dinçer ise kategorisinde rakiplerini bir bir geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

“DOSTUM SPORCULARININ BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
Yamaç Paraşütü 2018 Hedef Dünya Kupası Kazakistan etabında alınan başarılı sonuçlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeye başlayan Dostum, alternatif doğa sporlarının çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, bünyesindeki sporcular ile katılım gösterilen yarışlarda elde edilen başarılı sonuçlar dikkat çekiyor. İnegöl’ün tüm doğal güzelliklerinin ortaya koyulduğu Dostum’da sporcuların elde ettiği başarılar hem İnegöl’ün hem de Dostum adının duyurulması adına da önemli bir katkı sağlıyor. İşte son olarak Kazakistan'ın Taldykorgan şehrinde gerçekleştirilen Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Kupası organizasyonda Yamaç Paraşütü Milli takımı içerisinde yer almayı başaran Dostum sporcularımız Kerem Dinçer ve İbrahim Dinçer bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Onların yer aldığı Milli takımımız 14 ülkenin 23 takımından toplam 88 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda 4’üncülüğü elde ederken, Milli paraşütçümüz Kerem Dinçer ise kategorisinde rakiplerini bir bir geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Elde edilen bu sonuçlar hem DOSTUM için hem de ülkemiz için mutluluk ve gurur verici bir sonuç” şeklinde konuştu.

DOSTUM İLE DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
DOSTUM’un bünyesindeki 13 branşıyla doğaseverleri adrenalin dolu bir maceraya davet ettiğini belirten Taban, “Bu branşlar içerisinde popülaritesi her geçen gün artan Yamaç Paraşütü alanında önemli bir organizasyona imza atmak için sabırsızlanıyoruz. İnşallah Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasının 2. Etabını 20-21 ve 22 Temmuz tarihleri arasında İnegöl’de gerçekleştireceğiz. Böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın şimdiden mutluluğunu yaşıyoruz. Son olarak doğa sporlarının yeni çekim merkezi Dostum ile daha güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyor, Milli Takım çatısı altında önemli başarılara imza atmış olan yamaç paraşütü sporcularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.