Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

DÜŞLEDİĞİNİZ SES SADECE HAYALLERİNİZDE KALMASIN!

Ses estetiğini daha çok; siyasetçi, yönetici, öğretmen, avukatlar ve sanatçı gibi sosyal ortamla iç içe olan kişiler tercih ederken; bu meslek gruplarının dışındaki kişiler de ses estetiğini rahatlıkla tercih etmektedirler.

Botoksla Tınısı Değişiyor

Ses estetiğinde iki çeşit ameliyat tekniği uygulanmaktadır. Ses tellerine doğrudan yapılan işlemler; botoks uygulaması ve dolgulama tekniklerini içermektedir. Bu teknikler ile ses tellerinin kas kontrolü ve kalınlığı değiştirilerek; ses tınısı ve frekansı üzerinde oynanmaktadır. Bir de “larengoplasti” adlı teknik vardır. Bu işlemlerde ses tellerinin pozisyonu ve gerginliği değiştirilerek, ses kalitesi istenen şekilde ayarlanır.

Hastalar Ertesi Gün İşe Gidebiliyorlar!

Ses estetiği ameliyatı, 15 dakika ile iki saat arasında değişmektedir. Doğal ses elde edildikten sonra ses terapisi ile tedaviye devam edilebilmektedir. İşlemden sonra hastalar ertesi gün işlerine gidebilir. Ancak ses tellerine doğrudan yapılan müdahalelerde hastaların, 7-15 gün arası ses istirahat etmesi gerekmektedir. Bu nedenle ses kullanımını gerektiren işlerde çalışanların, işlerine bir süre ara vermesi gerekebilir.

Yeni Sese Adapte Olmak Çok Kolay!

Ses estetiği işlemleri; sesin incelik ve kalınlığını değiştirilmek üzere planlanmış tekniklerdir. Ancak ek olarak, ton değişimi de sağlanabilmektedir. Yani ses estetiği ile tiz sesler, davudi bir hale getirilebilir. Sahnede veya sosyal ortamda kişinin sesinin daha iyi bir etki yaratması sağlanabiliyor. Ses estetiği sonrasında kişiler, çoğunlukla yeni seslerine kolaylıkla alışabiliyorlar. İstenen bir sonuç elde edildiğinde, kişinin kullanımı ile ses kalitesi daha da oturmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21