Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Emirates ’ten 65 Destinasyona Özel İndirimli Fiyatlar!

Emirates Havayolu, 5-11 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor. Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 5 Kasım 2018- 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Dubai, Bangkok, Maldivler ve Melbourne gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel fiyatlar sunan Emirates, bu kampanya kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı’na da özel fırsatlar sunuyor. İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı fırsatlardan yararlanmak isteyen yolcular, fiyatları http://www.emirates.com.tr/ sitesinden kontrol edilebilirler.

Emirates yolcuları, ayrıca 31 Aralık 2018 tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Setur Duty Free'deki butik ve aksesuar kategorisinde yüzde 45'e varan indirimlerden yararlanabiliyor.

Emirates yolcuları çok uluslu kabin ekibi hizmetinden, gurme şefler tarafından hazırlanan ödüllü yemeklerden ve Emirates’in hem Türkçe hem de Türkçe altyazılı filmleri, popüler oyunları ve müzikleri içeren benzersiz uçak içi eğlence sistemi “ice” üzerinden 3.500’e varan kanala erişebiliyor. Emirates’in modern uçak filoları son teknolojiyle donatılarak, yolculara uçuş boyunca yüksek hızda Wi-Fi internet erişimi ve mobil telefon hizmetinden yararlanma imkânı da sunuyor.

Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçlarının dâhil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenler biletlerini www.emirates.com.trsitesi veya tüm Emirates ofis ve seyahat acenteleri üzerinden satın alabiliyor.

*İndirimli fiyat listesi ektedir.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için:

Emirates Türkiye Ofisi: 0212 315 45 45 / www.emirates.com.tr

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 86 ülkede 162 noktaya taşıyor. Emirates, 2 Aralık 2018 tarihinden itibaren İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanlarından haftada toplam 18 uçuş gerçekleştirecek.

Detaylı bilgi için: www.emirates.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21