Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Engelli ve yakınlarına sahip çıkmak asli görevimiz

Karacabey Belediyesi, toplumda farkındalık yaratılması ve engelli bireylerin de topluma adapte olmasını amaçlayan ‘Dünya Engelliler Haftası’ kapsamında, bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.



Tüm ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerde; engelli bireyler ve yakınları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, engelli vatandaşların aileleri ile birlikte yaşam standartlarının yükseltilmesi adına son dönemde önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.



Yaşam standartlarının artmasından mutluyuz



Başkan Ali Özkan, tüm hafta boyunca devam edecek etkinliklerin ilk gününde, belediyenin düzenlediği etkinlikte engelli çocukların anneleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Ali Özkan, tüm devlet kurumları ve belediyenin gerçekleştirdiği projelerin her geçen gün özlenen düzeye giderek yaklaştığını ve bu konuyu da asli görev olarak kabul ettiklerini söyledi.



Engelli bireylerin, diğer bireylerle iş ve sosyal hayatın tüm zamanlarında bir arada olması gerektiğini belirterek, kişisel gelişimleri adına uygulanan projelerin azımsanmayacak düzeyde olduğuna dikkat çeken Özkan, bu sayede engelli ailelerinin yaşam standartlarının yükselmesinin de mutluluk verici olduğunu dile getirdi.



Başkan Özkan coşkuya ortak oldu


Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın katılım gösterdiği ‘Engelliler Haftası’ etkinliklerinin bir diğer adresi Atatürk Kültür Parkı oldu. Başkan Özkan, ‘Kır Çiçekleri Şenliği’ adı verilen etkinlikte engelli bireylerin çeşitli eğlence ve oyunlarına ortak oldu.



Engelli derneklerinden Başkan Özkan’a teşekkür ziyareti



Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, engelli vatandaş ve aileleri tarafından takdirle karşılanırken, ‘Karacabey Engelliler Derneği’ Başkanı Kağan Erdem de Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, sorunlarına sahip çıkılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve herkesin bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Özkan; bu konuda toplumsal duyarlılığın her zaman en üst seviyede tutulması gerektiğine vurgu yaptı.



Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; engellilerin daima yanında olmaya ve onların hayatını kolaylaştıracak çalışmaları da kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.