Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Erikli’nin kampanyasında son ödüller sahiplerini buldu

Türkiye’nin en sevilen su markası Erikli’nin Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında 4 ayrı dönem olarak gerçekleştirdiği kampanyasının ödülleri olan 4 adet BMW 320i, 20 iPhone 11 ve 40 AirPods; Ankara, Bilecik, Bursa, Düzce, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Sakarya, Tekirdağ gibi farklı şehirlerindeki sahiplerine teslim edildi.

Erikli tarafından düzenlenen kapak altı kampanyaları içinde katılım rekoru kıran son kampanyayla ilgili konuşan Erikli Su ve Meşrubat Pazarlama Direktörü Can Emci, “Mayıs ayında başlattığımız kampanyamıza dört dönem boyunca tüketicilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bugün, BMW 320i kazanan Temmuz ve Ağustos talihlilerimize araçlarını teslim etmek için bir araya geldik. Hediye kazanan tüm talihlilerimiz, kampanya dönemleri sonunda ilan edilen tarihlerde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Biz de tüm şeffaflığımızla çekiliş sonuçlarını canlı olarak eriklilezzeti instagram hesabımızdan yayınladık. Biz de bugün gerçekleştirilen ödül teslim töreni ile son araçları da sahiplerine teslim ederek kampanyamızı noktalıyoruz. Talihlilerimizi tebrik eder, uzun yıllardır bizi Türkiye’nin en sevilen suyu olmaya layık gören ve her zaman bizi destekleyerek kampanyalarımıza bu denli ilgi gösteren tüm tüketicilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
ÖDÜLErikli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21