Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Engelsiz Magazin
banner13

Eskrim turnuvasında kazananlar belli oldu
Nilüfer 17. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen eskrim turnuvasında dereceye giren takımlar, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 

Yarışmadan çok, birlik, beraberlik ve kardeşliğin ön planda olduğu Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde, kılıçlar da dostluk için çekildi. Eskrim turnuvasına katılan takımlar, Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri ruhuyla mücadele etti. Era Okulları Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya sporcular büyük ilgi gösterdi. 25 okuldan 71 sporcu, epe, flore ve kılıç kategorilerinde mücadele etti. Kazanan ve kaybedenin birbirine sarılarak ayrıldığı müsabakalardaki dostluk, görülmeye değerdi. Karşılaşmaların sonunda dereceye giren takımlar, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

 

Epe, flore ve kılıç kategorilerinde sporcuların aldığı toplam puanlara göre Minik Erkekler’de Özel 3 Mart Eğitim Kurumları birinci, Sınav Koleji ikinci olurken, Özel Osmangazi Okulları, Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu ve Kültür Okulları üçüncülüğü paylaştı. Minik Kızlar’da Özel Osmangazi Okulları şampiyon oldu. Vahide Aktuğ Ortaokulu ikinci, Özel 3 Mart Eğitim Kurumları ve Çağdaş Öncü Okulları üçüncülüğü paylaştı. Küçük Erkekler’de Kültür Okulları birincilik sevinci yaşadı. Dilek Özer Ortaokulu ile Osmangazi Okulları’nın ikinci sırada yer aldığı kategoride, Çakır Okulları da üçüncü olmaya hak kazandı.

Küçük Kızlar kategorisinde sıralama şöyle oluştu: Birinci Tan Okulları, ikinci Kültür Okulları, üçüncü Özel 3 Mart Eğitim Kurumları ile Bursa Fen Koleji. Yıldız Erkekler’de Özel 3 Mart Eğitim Kurumları şampiyon oldu. Kültür Okulları ikinci, Sınav Koleji de üçüncü sırada yer aldı.

Yıldız Kızlar’da da Özel 3 Mart Eğitim Kurumları birinci olurken, Kültür Okulları ikinci, Tunçsiper Okulları üçüncü oldu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.