Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

Fidol Okulları'nda Cumhuriyet Valsi

Finlandiya ilhamlı eğitim felsefesi ile eğitim veren ve kurulduğu ilk yıl, Datça Altın Badem Ödülleri Töreni’nde “Yılın Eğitim Markası Ödülü”nün sahibi olan Fidol Okulları’nda 29 Ekim, Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı.

Başta Koşuyolu’ndaki Fidol Anaokulu ve Fidol İlkokulu olmak üzere, Kemerburgaz Fidol Anaokulu, Bodrum Fidol Anaokulu ve Fenerbahçe FidolAnaokulu’nda“Cumhuriyet Bayramı 95. Yıl Kutlamaları” kapsamında, çeşitli etkinlikler düzenlendi. Tüm Fidol Okulları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ve Türk Bayrakları ile donatıldı.

Koşuyolu Fidol İlkokulu’nda gerçekleştirilen kutlamalardarenkli görüntüler yaşandı.

CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Sabah saat 09:00’da, Koşuyolu’ndaki Fidol İlkokulu önünde biraraya gelen öğrenciler, aileleri ve öğretmenler, bando eşliğinde çalınan marşlarla birlikte “Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirdi. Koşuloyu Parkı’nın etrafını dolaşan kortej, halkın da iştirakiyle birlikte Koşuyolu Parkı’nın yanındaki meydanda marşlar eşliğinde yürüyüşlerine devam etti.“Cumhuriyet Yürüyüşü” başladığı yer olan, Fidol İlkokulu’nun önünde sona erdi.

CUMHURİYET VALSİ

Okul önünde düzenlenen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalara geçildi. Aileler, çocuklarıyla birlikte okul önünde “Cumhuriyet Valsi” yaptı.

GÖKYÜZÜNE 200 ADET KIRMIZI BALON SALINDI

Sonrasında dj. eşliğinde çalan şarkılarla eğlenen öğrenciler ve aileleri, 10. Yıl Marşı eşliğinde gökyüzüne 200 adet kırmızı balon saldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.