Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş KKTC Atlet turizm
banner13

GCA Avrasya Ambalaj Fuarı'nda

Sürdürdüğü faaliyetlerle ve yarattığı cam ambalaj tasarımlarıyla cam ambalaj sektörüne yeni bir soluk getiren Gürallar Cam Ambalaj (GCA), bu sene 24. düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı'nın ilk gününe büyük heyecanla başladı. Her yıl ambalaj sektörünün önemli firmalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Avrasya Ambalaj Fuarı 31 Ekim - 3 Kasım günleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. GCA, dört gün boyunca misafirlerini 5. salon 521 numaralı standında ağırlayacak.

Bu yıl 43 ülkeden bin 200 firma ve firma temsilciliğinin yanı sıra 8 bini yabancı olmak üzere 60 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenen fuar, 41 bin 530 metrekarelik alanda 14 salonda gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.