banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

GENÇLİK MERKEZİ HIZLA YÜKSELİYOR

Yıldırım Belediyesi ortak sosyal kullanım alanlarını şehre kazandırmaya devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Değirmenönü-Karapınar bölgesinde 5 bin 246 metrekare inşaat alanında yapımı devam eden Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, bünyesindeki kütüphane, atölyeler, konferans salonları, sinema salonları, spor alanları ve kapalı otoparklarıyla, gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal hayatın içerisinde doğrudan bulunmasına katkı sağlayacak. Merkezin en önemli hedefi ise gençleri zararlı alışkanlıklardan koruyarak donanımlı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olacak.

YILDIRIM’A DEĞER KATACAK

Yıldırım’ın genç nüfus potansiyelini doğru yönlendirmek adına ilçeye kazandırılacak gençlik ve kültür merkezleri ile gençlerin donanımlı bireyler olarak yetişeceğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Gençlik merkezleri ve sosyal alanlarla Yıldırım’da tüm gençler spor, kültür ve sanat ile iç içe yetişecek. Sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak gelişmeleri ülkemizin geleceği ve dünyaya yön verecek kişiler olarak yetişmeleri için oldukça önemli. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yürüttüğümüz iş birliği doğrultusunda yapımı devam eden merkezimiz gelecek nesillerimizi doğru ve planlı bir şekilde hazırlamak için büyük bir değere sahip olacak. Tesis bünyesinde hizmet verecek hem spor eğitimleri ile hem de diğer mesleki programlarla evlatlarımız, geleceğe en iyi şekilde hazırlanma imkanı bulacaklar. Bölgeye kazandırılacak tesis, hem Yıldırım’a hem de Bursa’ya değer katacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21