banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Generali'nin Yeni Ürünü  “Benim Kaskom” İle Fiyatını Kendin Belirle

Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta’nın yeni ürünü Benim Kaskom, “Fiyatını Kendin Belirle” opsiyonu ile, her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkanının yanı sıra hızlı, zahmetsiz ve yepyeni bir sigortacılık deneyimi vaat ediyor. Otomobil ve kamyonet tipi araçlar için poliçe düzenleyebilme imkânı sunan, "Benim Kaskom" ürünü; modüler yapısı ile araç sahibinin kendi kasko teminat paketlerini oluşturmasına olanak tanırken, ihtiyaç dahilinde olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor.

Özelleştirilmiş teminat paketleri ve kolay erişim imkânı

Benim Kaskom, sigortalının araç yaşı ve poliçe sahipliği bilgilerini değerlendirerek, her müşteri için özelleştirilmiş teminat paketlerini sunuyor. Yakın zamanda yenilenen ve kullanıcı dostu özelliğiyle dikkat çeken mobile uyumlu Generali’nin yeni web sitesi, çağrı merkezi ve acente üzerinden poliçesini yaptıran araç sahipleri, Generali Hesabım sayfasından kendi profillerini kişiselleştirebilirken, poliçe detaylarına kolayca ulaşabiliyor ve hasar takiplerini online olarak yapabiliyor.

Farklı teminat paketleri tek çatı altında buluşuyor

Benim Kaskom ürünü; yüksek olasılıklı hasar risklerine karşı temel koruma sağlayan "Temel Koruma Paketi" ne ek olarak "Hırsızlık ve Anahtar Paketi", "Doğal Afet ve Terör Paketi", hasarsızlığı bozmadan ufak hasarların giderilmesini sağlayan ve araç bakım ve yedek araç hizmetlerini kapsayan "İkame Araç ve Araç Bakım Paketi", üç farklı riske karşı araç sahibine/sürücüye genişletilmiş güvence sağlayan "Kişisel ve Hukuksal Koruma Paketi", araçta fabrika çıkışında veya sonradan ilave edilmiş aksesuarları teminat altına alan "Aksesuar Paketi" gibi teminat paketlerini ve anlaşmalı servis indirmi ile muafiyet indirimini içeriyor. Buna ek olarak tüm kasko müşterileri için olası hasar anında 7 ayrıcalıklı hizmeti içeren ücretsiz “Prestij Servis Hizmeti” de sunuluyor.

“Benim Kaskom”un reklam yüzü Sergen Yalçın

“Bildiğin Gibi Değil” mottosu ile yaşadığı dönüşümün en önemli adımlarından biri olarak “Benim Kaskom” ürününü hizmete sunan Generali Sigorta’nın reklam kampanyasında, futbol dünyasının tanıdık isimlerinden biri yer alıyor. “Benim Kaskomla fiyatını kendin belirle” temasıyla yayınlanan kampanyanın reklam filmlerinde, sevilen eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın izleyiciyle buluşuyor. Reklam filminde Sergen, akıllara kazınmış Sergen figürünün yapacağı her şeyi yapıyor. Ata biniyor, reklamda oynuyor, her renge değer veriyor. Ancak izleyicilere bildikleri gibi olmayan bir yönünü de göstermeyi ihmal etmiyor. Sergen kaskosunun fiyatını kendisi belirliyor, ne kadar isterse o kadar ödüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21