banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Grundig’ten Proline Serisi

Grundig, meyve ve sebzeleri en iyi şekilde sıvı hale getirmek için hem verimli hem de pratik ürünler arayanlar için Proline serisini tüketicilerine sundu. Proline serisinde 4 farklı ürün bulunuyor.

Vacuum Blender

Vacuum Blender, malzemeleri karıştırmadan önce hazneden havayı çıkartarak besin değerini kaybetmesini engelliyor. Karışım besin değerini ve tazeliğini daha uzun süre koruyor; A ve C vitaminleri, antioksidan ve enzimler daha uzun süre karışım içinde kalıyor. Vakumlama teknolojisi sayesinde, kullanılan malzemeler hava ile temas etmiyor; böylece parçalama sonrasında içeceğin rengi bozulmuyor. Ayrıca, havasız ortamda parçalama yapıldığından, karışım homojenliğini ve lezzetini koruyor. Vakumlanmış hazne içindeki karışım, tazeliğini şekilde 6 saat oda sıcaklığında, 1 gün boyunca da dolapta saklanabiliyor. Kademeli hız ayarı bulunan ürün, 1,5 L Tritan hazne ve taşınabilir 750 ml şişeden oluşuyor. 5 dakika kullanılmadığında otomatik olarak kapanan Vacuum Blender’ın paslanmaz çelik bıçaklarıyla kullanılabilecek önceden programlanmış 6 menüsü bulunuyor.

Power Blender

Power Blender gücü sayesinde sebze ve meyveleri çok kısa sürede parçalamaya yardımcı oluyor. Motor fazla çalışmadığından ısınma olmuyor ve hazne içindeki gıdanın besin değeri ısı yüzünden kaybolmuyor. Sebze ve meyveler Power Blender’da bütün olarak bölünüp lif ve su olarak ayrılmadığından sindirim sistemi için daha sağlıklı bir seçenek sunuyor. Çocuklarının sevmediği sebze ve meyveleri farklı bir görünümle sunmak isteyenler için ideal olan ürün sayesinde sıvı haline gelen gıdalar yolda, arabada da kolayca tüketilebiliyor. İstenen karışımları saniyeler içinde yüksek performansla hazırlayabilen ürünün 2 litre kapasiteli haznesi, 6 kanatlı paslanmaz çelikten tırtıklı bıçağı, önceden programlanmış 4 menüsü bulunuyor. Ayrıca Autoclean fonksiyonu ile bıçaklara hiç dokunmadan hazne ve bıçakların temizliği kolayca yapılabiliyor.

Soup Maker

Soup Maker, çorba pişirmek için gerekli olan tencere, kaşık, blender gibi birçok gereci tek bir üründe topluyor. Hibrid teknolojisi sayesinde aynı ürünle hem çorba pişirilebiliyor hem de buzlu içecekler hazırlanabiliyor. Farklı çorba çeşitlerini pratik bir şekilde hazırlamaya yardımcı olan Soup Maker’ın termostatik cam haznesi içerisine 1.7 litre soğuk, 1.4 litre sıcak karışım konulabiliyor. Hazırlama sonrasında çorbayı 40 dk boyunca sıcak tutan üründe, pişirme esnasında çorbayı karıştırmaya ve kontrol etmeye gerek kalmıyor. Geleneksel blender gibi de kullanılabilen üründe, çorba sofraya getirilmeden önce ısıtılabiliyor. Taneli çorba, pürüzsüz çorba, sos, buz kırma ve AutoClean olmak üzere önceden programlanmış 5 menüsü bulunan ürün kolayca temizlenebiliyor.

Slow Juicer

Meyve sebzelerin en verimli şekilde suyunu çıkartan Slow Juicer, sorbe aparatıyla donmuş meyvelerden sorbe hazırlayabiliyor. 10.000 devire çıkan standart katı meyve sıkacaklarının aksine, 60 devirde çalışarak ekstra sıcaklık üretmiyor ve oksidasyona engel oluyor. Meyve ve sebzeleri yüksek hızla bıçakla parçalamak yerine düşük hızda ezerek hazırlayan ürün böylelikle; vitaminleri yüzde 80’e kadar korurken, yüzde 15 daha fazla meyve-sebze suyu çıkarıyor. Slow Juicer, meyvenin değerli bir bölümü olan posasını yeniden kullanım için ayrı bir bölümden çıkaran tasarıma sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21