Öne Çıkanlar BUSİAD Kedi veremsavaş Hamilelik İnce Medya
banner13

HALILARIN TEMİZLİĞİNE DİKKAT

Dip köşe bir bahar temizliği, kışın kasvetinden kurtulmanın ve evlere yenilenme enerjisi getirmenin en etkili yolu. Uzmanlar, pandemi ile birlikte daha da hassas hale gelen ev hijyeni konusunda titiz davranmak ve etkili çözümler uygulamak gerektiğinin altını çiziyor.

Mekanlarda kiri ve tozu en çok tutan yerlerin başında zemin döşemeleri ve halılar geliyor. Geçmişten bugüne evlerin vazgeçilmezi olan halılar, dekoratif şıklığı ve sıcak görünümünün yanı sıra yapısı itibariyle de düzenli temizlik gerektiriyor. Fakir’in elde ve makine de kullanım için ürettiği halı ve döşeme şampuanları, etkili formülüyle derinlemesine temizlik sağlarken evlerde bahar havası estiriyor.  

Fakir halı ve döşeme şampuanları, halı ve döşemeleri yıpratmadan temizleyip parlak bir görünüme kavuşturuyor. Halıların uzun süre kir ve leke tutmasını önlerken kabarık bir görünüm kazandırarak evinizin dekoratif şıklığına katkı sağlıyor. Güçlü, klasik, lavanta kokulu çeşitleri baharın en güzel kokularını ve enerjisini evlere getiriyor.

Elde kullanım için uygun olan çeşidi ile yıkadığınız halılarda ve döşemelerde durulama, fırçalama işlemlerine gerek kalmıyor. İstenilen sıklıkta kullanılabilen ürün, kullanım esnasında oluşan kuru köpük ile kiri ve lekeyi kolayca temizliyor.       

Makineler için üretilen şampuan ise tüm halı yıkama makinelerinde kullanıma uyum sağlarken, halı ve döşemelerde kirden, tozdan, lekeden eser bırakmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.