banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

“Hayatımız Çocuklarımız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Başkanlık makamında bir araya geldi. Başkan Aktaş, LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Özcan’dan çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı, ziyarete katılan çocuklarla da bol bol sohbet etti. Başkan Aktaş, “Hayatımız Çocuklarımız” diyen LÖSEV’e dikkatleri çekmek ve ‘2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık oluşturmak amacıyla maske takarak, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi. Çocuklar da Başkan Aktaş’a LÖSEV’in umut bebeğini hediye etti. LÖSEV Bursa Koordinatörü Füsun Özcan ise LÖSEV adını kullanarak bağış toplayanlarla ilgili vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Ziyarette, 8 Kasım 1998’de kurulan ve bu yıl 20. yılında olan LÖSEV tarafından, ‘2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın tüm çocuklara armağan edildiği belirtildi. LÖSEV yetkilileri, ‘2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na farkındalık sağlamak amacıyla “2 Kasım’da maskeni tak ve fotoğrafını @losev1998 etiketiyle paylaş, çocuklarımıza umut ol” diyerek, herkesi konuyla ilgili bilinçli olmaya davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21