Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

HDI Sigorta'ta Yenilenme Zamanı.

Türkiye’de faaliyet gösteren öncü sigorta şirketlerinden HDI Sigorta yeni yerinde hizmet vermeye başladı. HDI Sigorta müşterilerine daha iyi hizmet vermek, çalışmalarını daha güçlü sürdürmek amacıyla yeni adresine taşındı. 15 Ekim Pazartesi gününden itibaren şirket yeni lokasyonu olan Kadıköy’de hizmet sunmaya devam edecek.

Taşınma ile ilgili olarak görüşlerini paylaşan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Her geçen gün gelişen ve değişen bir dünyada HDI Sigorta olarak bizlerin de yenilenme zamanı geldiğini düşündük. Yeni yerimizde yaratacağımız sinerji ile müşterilerimize yönelik çalışmalarımızı daha güçlü sürdürmek ve yüksek hizmet kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.