Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

HEMŞİRELERİN ÖZEL GÜNÜ UNUTULMADI

Bursa’da “Hemşireler Günü” İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen birçok programla kutlandı.


Gemlik Devlet Hastanesi, Orhangazi Devlet Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşirelerin bu özel günü unutulmadı ve renkli görüntülerin yaşandığı programlarla kutlandı. Kura çekiminin de yapıldığı programlarda, kurada ismi çıkan şanslı hemşirelere çeşitli hediyeler takdim edildi.


Etkinliklere katılan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, hemşireliğin son derece kutsal ve onurlu bir meslek olduğu mesajını verdi. Bu kutsal ve onurlu mesleğin bir gönül işi olduğunu vurgulayan Dr. Akan, “Yeri geldiğinde hasta çocuğunu, annesini babasını bırakıp hastaların bakımını üstlenir. İnsanın yardıma en çok gereksinim duyduğu hastalık döneminde, onun ailesi, hastalık nedeniyle kullanamadığı eli kolu, ayağı, gözü, kulağı olmaktadırlar” dedi.


Hemşirelerin maruz kaldığı şiddet gibi istenmeyen olaylarda her daim yanlarında olduklarını dile getiren Dr. Akan, “Her şart altında büyük bir fedakârlık örneği sergileyen, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin gece gündüz mesleklerini icra etmek için çalışan kıymetli hemşirelerimizin bu özel gününü kutluyorum ve tüm yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.