Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Hepsimoda İndirimleri Hepsiburada’da!

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, Hepsimoda kategorisiyle giyim, aksesuar, çanta ve ayakkabıya dair yüzlerce kaliteli ürünü uygun fiyat avantajlarıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor. Her yaşa yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Hepsiburada, Kasım ayı boyunca devam edecek çeşitli indirimlerle gardırobunu yenilemek isteyenler için birçok alternatif sunuyor.

Renk renk şal almak isteyenlere

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 31 Ekim Çarşamba günü U.S Polo ürünlerinde geçerli olacak ekstra %20 indirim ile Ekim ayına veda ediyor. U.S Polo’nun Hepsiburada’da müşterilere sunduğu renk renk şallar ve eşarplar, rüzgârlı havalarda kombinlerin şık tamamlayıcısı oluyor.

Havalar soğurken ayakkabıları yenilemenin tam sırası

Hepsiburada, 1 Kasım Perşembe günü Markastock satıcılı Scooter markasında %30 ekstra indirim sunarken, 3 Kasım Perşembe günü FLO ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Polaris ayakkabılarda ekstra %30 indirim uyguluyor.

Markaların Kasım koleksiyonları ekstra indirimlerle Hepsiburada’da

Hepsimoda kategorisinin en çok tercih edilen markalarından Sabri Özel ve Buratti’de 1 alana 1 bedava kampanyası, alışveriş yaparken sadece kendilerini değil sevdiklerini de düşünenleri 2 Kasım Cuma günü Hepsiburada’da bekliyor. Pierre Cardin’in sezon ürünleri ise 49,95 TL’den başlayan fiyatlara ek olarak %10 indirimle gardırobunu yenilemek isteyenleri 4 Kasım Pazar günü Hepsimoda kategorisinde bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.