Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

HİTACHİ VANTARA VE GANTEK TEKNOLOJİ’DEN STRATEJİK İŞBİRLİĞİ

Sistem entegrasyonu alanında 34 yıllık deneyim

Gantek Teknoloji, güçlü kadrosu, çözüm ortaklarıyla ileri bir uzmanlık düzeyi ve geniş bir deneyim birikimini temsil ediyor. Türkiye ekonomisinin bilişimle yükselişinde önemli rol oynayan teknoloji şirketi, bilgi ve iletişim teknolojilerinin iş süreçlerine entegrasyonuna öncülük ediyor. Katma değerli sistem entegratörü olarak, iş ortakları ile müşterilerinin iş çözümleri noktasındaki ihtiyaçlarına uçtan uca çözüm sağlayan şirket, bilgi teknolojileri alanında veri depolama, bulut bilişim, büyük veri, veri tabanı ve analitik; kurumsal iş çözümleri alanında ise Telekom kaynak ve gelir yönetimi gibi ürün ve hizmetler sunuyor.

Kurumsal pazarda müşteri memnuniyeti odaklı yenilikçi hizmetler

Gantek Teknoloji’nin özellikle kurumsal müşterilerin tercih ettiği Hitachi Vantara’nın veri analiz platformu Pentaho’yu bünyesine katmasının önemini vurgulayan Hitachi Vantara Türkiye Ülke Müdürü Önder Sönmez sözlerine şöyle devam etti; “1987 yılında kurulan Gantek Teknoloji, Türkiye ve CIS bölgesinde, en iyi üretici firmaların ürünleri ve profesyonel servis kalitesiyle, alanının en iyilerine çözümler sunuyor. Yeni teknolojileri yakından takip ederek, hızlı adaptasyon sağlayabilmesi sektörde onları farklı kılıyor. Hitachi Vantara olarak tüm bu avantajlar kapsamında ortaya koyduğumuz iş birliğiyle bulunduğumuz coğrafyada ve pazarda hedeflediklerimizin çok daha üstüne çıkacağımızdan eminiz”.

Gantek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şefik Öngün ise “Hitachi Vantara’nın özellikle Pentaho’ya yaptığı yatırım, bizim gözümüzde çok heyecan verici bir gelişme. Bu anlaşmayla güçlü bir dönüşüm yaşayacağımıza ve müşteri memnuniyetini artırarak bilişim pazarında en üst seviyelere çıkacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Temelinde uzmanlıklar olan Hitachi Vantara Partnerlik Programı

Hitachi Vantara Partner Programı iş ortağı önceliklerini gözeterek, ortak vizyon ve ortak değer üzerine kurgulanıyor. Şirket programa dahil olan ortaklarına online araçlar, fiyatlama imkanları, ürün karşılaştırmaları ve eğitimler içeren bir yapı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.