Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Hotpoint’in Aktif Köpük ve 10 Kazan Hareketi Çamaşırlarınızı Kışa Hazırlıyor

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber evlerde de büyük bir hareketlilik göze çarpıyor. Yazlıkların yerini kışlıklar alırken, pikeler de yorganlarla değiştiriliyor. Yüksek teknoloji ve kalitede akıllı beyaz eşyalar üreten Hotpoint’in çamaşır makineleri Aktif Köpük ve 10 Kazan Hareketi sayesinde dönemsel kış temizliği yaparken aileniz için hijyen ve konforu katlıyor.

Aktif köpüklerle mükemmel temizlik

Yaz aylarında kapalı ve havasız ortamlarda kalan yorganların temizlenmesi ve pikelerin hijyenik bir şekilde önümüzdeki bahara dek saklanabilmesi için işinizi kolaylaştıran Aktif Köpük teknolojisi, yıkamanın başında makinenin alt kısmında bulunan mekanizmanın içerisinde su ve deterjanın aktif köpüğe dönüştürüyor. Geleneksel çamaşır makinelerine göre %60 daha fazla temizleme performansını beraberinde getiren Aktif Köpük gücünün altında, deterjan enzimlerinin kumaşa daha iyi nüfuz etmesi yatıyor.

8kg, 9kg ve 11 kg kapasite alternatifleriyle yorganlar gibi büyük parçaların rahatlıkla yıkanmasına imkan veren çamaşır makineleri, Hotpoint’e özel 10 kazan hareketiyle de en inatçı lekeleri bile en iyi şekilde çıkarabilmek ve çamaşırları derinlemesine temizlemek üzere tasarlandı.

Kazaklarınızda Woolmark güvencesi

Mevsim geçişlerinin belki de en sevilmeyen tarafı dolaplarda yazlık-kışlık giysi değişimini yapmak. Geçen yıldan kaldırdığınız kışlıkları çıkarma zamanı geldiğinde, hassas kazaklarınızı nasıl temizleyeceğiniz ise çok önemli. Woolmark Green Care sertifikasına sahip Hotpoint çamaşır makineleriyle, etiketinde “Sadece elde yıkayın” yazan yünlülerinizi bile güvenle yıkayıp yumuşacık giyebilirsiniz.

Hotpoint aktif köpüklü kurutmalı çamaşır makinesi hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.hotpoint.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hotpoint Hakkında: Bir Whirlpool Corporation markası olan Hotpoint, 1911 yılından beri evin her alanında maksimum konfor sunmak için yenilikçi ürünler tasarlıyor. Hotpoint ürünleri, mükemmel performansı, yüksek verimliliği ve sağladığı enerji tasarrufuyla hayatınıza değer katıyor. Evdeki yaşam kalitesini sürekli artırmak

isteyenlerin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan ürünler, paylaşımın, konforun ve samimiyetin merkezi konumunda bulunuyor.

Whirlpool Corporation Hakkında: Whirlpool Corporation, 2017 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 92.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve Ar-Ge merkeziyle bugün dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticilerindendir. Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor. Türkiye'nin de dahil olduğu Whirlpool EMEA;

yaklaşık 22,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 7 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır.

Türkiye’de ana markası Hotpoint ve Indesit markalarıyla beyaz eşya, küçük ev aletleri ve klima sektöründe faaliyet gösteren şirket, yeni konsept Hotpoint mağazası yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Whirlpool Corporation'ın, Manisa'da 1995'ten beri faaliyette olan soğutucu fabrikası ve 2014'te üretime başlayan çamaşır makinesi fabrikası ise son 8 yıldır Ege Bölgesi'nin elektrik-elektronik kategorisinde ihracat rekortmeni.

Hotpoint ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

https://www.facebook.com/HotpointTurkiye/?fref=ts

https://www.instagram.com/hotpointturkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.