Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İHRACATIN YÜKSELEN YILDIZI KOZMETİK

YENİ GELİŞMELERİN YER ALDIĞI İNOVASYON ALANLARI OLACAK

Gelişen biyoteknolojik yöntemlerin endüstriyel kozmetik üretimi ile bütünleşmesi, daha az yan etki ve etken ile maksimum etki yaklaşımını gündeme getiriyor. Bu kapsamda 3’ncüsü düzenlenecek kongrenin bu yılki ana teması “Minimalist Kozmetik Yaklaşımı” olacak.

Kongreye, 10 farklı ülkeden konuşmacıların katılacağına dikkat çeken Kongre Başkanı Fuat Arslan, “Kongrede bir ilk olarak, firmaların kendi aralarında işbirliği ve güç birliği platformu oluşturabilmeleri için özel toplantı alanları oluşturulacak. Aynı zamanda akademik ve sektörel yeni çalışmaların ve ürünlerinin sergilendiği İnovasyon Alanı olacak” diye konuştu. Arslan, KÜAD olarak sektörün gelişimine katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösterdiklerini ve farklı paydaşları bir araya getirerek yüzlerce katılımcı ve ziyaretçinin sektörde yer alan gelişmelerden haberdar olmasını sağladıklarına da dikkat çekti. Kongreye katılacak ülkeler arasında İngiltere, İtalya, Japonya, Taylan, Ukrayna, Portekiz, Hindistan ve İsrail yer alıyor. 

BİLİMSEL GELİŞMELER ELE ALINACAK

Kongrede, kozmetik dünyasındaki minimalist yaklaşımı destekleyen bilimsel gelişmeler, yenilikler ve yaklaşımlar ele alınacak. Kongrede formülasyon, teknoloji, paketleme, regülasyon, pazarlama ve çevresel etkileri derinlemesine incelenecek. Kongre süresince firmaların, uzmanlık alanlarından faydalanarak üniversiteler ile işbirliklerini de arttırmaları hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21