Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

İnsan Vakfından İstanbul’da binlerce aileye gıda desteği

İnsan Vakfı ve İMH Gönüllüleri her ay düzenli olarak binlerce aileye gıda kolisi, odun, kömür, et yardım dağıtımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, yakacak ve et dağıtımları gerçekleştirdi.

İnsan Vakfı Yardım Koordinasyon Birim Sorumlusu İsmail Torun, gönüllülerimizin ve yardım ekiplerinin ilçe genelinde dağıtımlara devam ettiğini söyledi.

İnsan Vakfı koordinesi ile hazırlanan ve dağıtıma hazır hale getirilen gıda kolileri, koronavirüs tehdidinin her anlamda zor günler yaşattığı bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kapı kapı dolaşarak hazırladıkları gıda kolilerini ailelere teslim eden İnsan Vakfı ve İMH ekipleri, ayrıca et ve yakacak dağıtımlarını da gerçekleştirmeye devam ediyor.

Torun” Önce İnsan diyerek insanımızın huzuru, mutluluğu için çalışıyoruz. Bugüne kadar ekiplerimiz yaklaşık binlerce aileye gıda desteğini ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturdu. Hafta sonunda da ekiplerimiz sahadaydı. Vatandaşımızın yanında olmaya, sofralarına aş, yüzlerine tebessüm olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.