Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

İsmail Yılmaz, İyi Parti Orhangazi Belediye Başkan Aday Adaylık Basın Açıklaması

İYİ Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için BAŞVURULAR hızlandı.

İyi Parti Bursa İl Teşkilatı aday adaylığı süreci kapsamında bugün;

Türkiye İYİ olacak, Bursa İYİ olacak sloganı ile yola çıkan İyi Parti’de Bursa milletvekili Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU ve İl Başkanı Yahya BAHADIR’ında katıldığı tanıtım toplantısında Orhangazi’li işadamı İsmail YILMAZ; İYİ Parti BURSA ORHANGAZİ Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı. İyi Parti Bursa İl Başkanlığında yapılan toplantı ile başvurusu alınan ve tanıtımı yapılan İsmail Yılmaz’a Orhangazi ve Bursa’dan çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yahya BAHADIR “24 Haziran seçimlerinde tüm zorluklara ve engellemelere rağmen İYİ Parti büyük başarıya imza atmış, ülkemiz için siyasi bir alternatif olduğunu gösterip rüştünü ispat etmiştir. Şimdi sırada Bursalı vatandaşlarımızı İYİ belediyecilikle tanıştırma zamanı gelmiştir. Daha önce çeşitli siyasi partilerin Bursa’da büyükşehir ve merkez belediyeleri 4-0 alarak büyük başarılara imza attığını gördük. Halkımız bu sefer tercihini İYİ Parti’den yana kullanacaktır” dedi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail TATLIOĞLU ise “Bursa’da esasen fetih ve yerleşme Orhangazi ile başlamıştır. Bizde İYİ Parti olarak modern Bursa’nın çağdaş Bursa’nın, yaşanabilir bir Bursa’nın imarına, artık Türiye’nin gerisinde kalmış bir Bursa’nın ileriye götürülme sürecini inşallah Orhangazi’den başlayacağız” dedi.

Toplantıda söz alan Başkan Aday Adayı İsmail YILMAZ ise “belki de Türkiye’nin en güzel coğrafyasına sahip bir ilçenin misyonu ve vizyonu olmayan yöneticilerin elinde çözümsüzlüğe itildiğini maalesef gördük. Orhangazi’yi bu anlayışın elinden kurtarma adına İYİ Partinin aday adayı olmaya karar verdim” dedi

İSMAİL YILMAZ’IN ÖZGEÇMİŞİ

Orhangazi 1960 Doğumlu

İlçe amatör takımlarında futbol oynadı.

Yılmazlar market aile şirketini kurarak ticaret hayatına başladı.

Marmara Birlik ve Esnaf Sanatkârlar Odası Disiplin kurullarında görev yaptı.

2012-2018 Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite Başkanlığı yaptı

Evli ve 2 Çocuk Babası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.