banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

​İZMİR'DE FUNDA ARAR RÜZGARI
Başarılı kariyeri ve dillere pelesenk olmuş şarkıları ile Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden olan Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesi kapsamında İzmir’de sahne aldı. Güzelliğiyle İzmir’de göz kamaştıran Funda Arar, güçlü sesi ve sahnedeki bitmeyen enerjisi ile seyirciye unutulmaz anlar yaşattı.

“Yoluma Düşen Şarkılar” turnesiyle Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan, şarkılarıyla olduğu kadar kostümleri ve sahnedeki enerjisiyle de dikkat çeken Funda Arar, geçtiğimiz akşam İzmir Kültürpark’taki sevenlerini mest etti. 18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile İzmirlilerle buluşan Funda Arar, 2 saat boyunca kaldığı sahnede tempoyu bir an olsun düşürmedi.

HAYRANINDAN FUNDA ARAR’A DUYGULANDIRAN HEDİYE

Konser öncesi Funda Arar’ı kulisinde ziyaret eden bir hayranı, Arar’a duygu dolu anlar yaşattı. Funda Arar ve oğlunun fotoğrafından yaptığı taş tabloyu hediye eden kadın hayranına sahneden de teşekkür eden başarılı sanatçı, “Kadınların kıymetini bilin. Kadınlar insandır erkekler ise insanoğlu.” sözleriyle büyük alkış aldı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21